Share with:


חלבי

אופן הכנה

 – חן ורמי פלד בוקשפן
עוגה נהדרת. מתכון מאולתר מהראש. יצא ממש טעים ולא מתוק מידי.

לבסיס:
50 יחידות עוגיות לוטוס מפוררות+
100 ג' חמאה מומסת.
לערבב היטב יחד. לשטח בתבנית ולהכניס למקרר.

לקרם:
1/2 קילו גבינה לבנה (5%)
1 שקית ג'לטין (להמיס לפי ההוראות יצרן, וכשזה בטמפ' החדר, לערבב היטב עם הגבינה הלבנה.

2 יח שמנת להקצפה – לחמם.

2 חב' שוקולד לבן. (להמיס בתוך השמנת החמה ולהכניס לקירור)

לאחר שהשמנת קרה להקציף עם:
1/2 כוס סוכר
4 כפות גדושות של אינסטנט פודינג לקרם יציב

לאחר מכן לערבב את הגבינה עם הג'לטין יחד עם הקרם עד לאחידות. לשטח מעל הבסיס הקר ולהחזיר לקירור.
(העוגה תתייצב מהר בזכות הג'לטין).

לציפוי:

( להמתין לפחות שעה לפני שמצפים)
לחמם כ 1/2 צנצנת של ממרח לוטוס לשפוך מעל העוגה הקרה והיציבה. ולסובב את התבנית מצד לצד על מנת שהממרח יתפזר בצורה אחידה מעל כל העוגה.
תהנו