בקערת המיקסר..
מקציפים…
4 ביצים
מוסיפים בהדרגה…
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
מקציפים מס' דקות
בקערה נוספת מערבבים…
כוס וחצי קמח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג שוקולד
להוסיף בהדרגה
לקערת המיקסר מהיבשים
ו500 גר' גבינה לבנה
לערבב היטב
לשמן תבנית
לשפוך את הבלילה
180 מעלות
כ50 דקות
הציפוי…
בקערה שמים …
1 חבילת שוקולד מריר/שקד/אגס
20 גר חמאה
חצי כף סילאן
שמים במיקרו לדקה
מערבבים כדי שלא יהיו גושים
ולמרוח על העוגה..