מצרכים לקצפת:
מקציפים היטב
2 מכלי שמנת מתוקה( 500 מ')
3 כפות סוכר
4 כפות פודינג וניל
מוסיפים בתנועות קיפול
2 גביעים גבינה לבנה
500 גרם
2 עד 3 כפות נוספות של סוכר
כל אחת לפי המתיקות שהיא אוהבת
ההכנה
מסדרים שכבת בסקויטים
על גבי תבנית קוטר 26
אפשר גם תבנית מרובעת
אין צורך להרטיב את הבסקויטים .
מעליהם מורחים מעט מהתעורבת הגבינה והקצפת
מסדרים מעל עוד שכבת בסקויטים
ומעל מורחים שוב שכבת קצפת וגבינה .משיאירים בערך 3 כפות מהקצפת בצד.
ומעל שוב שכבת בסקויטים
סך הכל 3 שכבות ביסקוויטים
מורחים את 3 כפות הקצפת
הנותרות ומקפיאים כשעה או יותר לפני הוספת ציפוי לעוגה
לציפוי לבן :
ממסים במקרוגל
150 גרם שוקולד לבן
50 מיל שמנת מתוקה
מוסיפים כף שמן קנולה
מצננים מעט ויוצקים על גבי העוגה הקפואה
מקשטים בתותים או בכל קישוט שתבחרו
מקפיאים שוב למספר שעות
מחלצים ומגישים
בהצלחה רבה אסתי 😋