Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1 כוס סוכר
1 מיכל שמנת חמוצה
½ כוס שמן
1 ½ כוס קמח מנופה
כפית וחצי אבקת אפייה שוקולד ציפס

מחממים תנור ל170-180 מעלות טורבו.
בקערה מקציפים את הביצים והסוכר (7 דקות בערך).
לאחר מכן להוריד את מהירות המיקסר ולהוסיף את השמנת החמוצה והשמן.
לערבב אבקת אפייה וקמח יחד לערבב .להמנע עירבוב יתר . אחרת העוגה תהיה יבשה.
לשפוך לתבנית משומנת קלות.מעל לשים 3 כפות נוטלה ולערבב עים קייסם.
לאפות כ-35-40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש..
מתאימה לתבנית מאורכת.

לפרווה מיץ תפוזים במקום השמנת🌹

מתכוןמתכון