Share with:


פרווה

אופן הכנה

5ביצים ללא הפרדה
כוס סוכר
1סוכר וניל
1אבקת אפיה
3/4 מיץ תפוזים
3/4 שמן
1/1/4קמח
כוס סולת
חצי כוס קוקוס
גרידה מלימון ותפוז
סירופ:
כוס וחצי מים
כוס וחצי סוכר
פלח לימון
מקצפים ביצים עם סוכר לקצף יפה מוסיפים בהדרגה שמן ומיץ תפוזים מערבבים מוסיפים סולת מערבבים מוסיפים קמח,קוקוס, גרידה מלימון ,ותפוז מערבבים לא הרבה שהבלילה תיאשאר תפוחה לוקחים תבנית מרובעת מרססים שמן ושופכים בלילה מחממים תנור ל170 ומכנסים לתנור ל40 דק בודקים עם קייסם שיצא יבש.
סירופ
מרתחים כל המרכבים של סירופ מים לימון סוכר ואך שמוצאים עוגה ישר שופכים סירופ מפזרים קוקוס חותכים עוגה למרובעים או מעויינים .בתאבון

מתכוןמתכון

עוגת בסבובה (עוגת סולת) טעימה_מתכון של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים