Share with:


חלבי

אופן הכנה

בסיס
לתבנית 26 משומנת להדק לבסיס וקצת לדפנות
2 כוסות עוגיות אוריאו טחון דק ולהתיז 2 התזות של תרסיס שמן.

מילוי גבינה
500 גר גבינה לבנה.
200 גר גבינת שמנת.
200 גר שמנת חמוצה
1 מיכל שמנת מתוקה.
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
3 כפות קונפלור
2 כפות קמח
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל.
1 כוס מיני עוגיות אוריאו

ציפוי
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.

קישוט
חצי כוס פיצפוצי שוקולד,עוגיות אוריאו(לא הכל חובה)

הכנה
בקערת המיקסר,להקציף,גבינות,שמנת חמוצה,שמנת מתוקה,סוכר וסוכר וניל,בהדרגה להוסיף כל פעם ביצה אחת,עד שהיא נבלעת בבלילה.
להוסיף חומרים יבשים ,לקבלת בלילה אחידה.
לשפוך מחצית מהבלילה מעל בסיס העוגה,לפזר עוגיות אוריאו,ומעליהם את המחצית הנותרת,ליישר באמצעות מרית.
אפייה ב160 עד לקבלת קיסם מעט לח.
לקרר לילה במקרר,לצפות בגאנש,ולקשט כיד הדימיון.

עוגת אוריאו גבינה בציפוי גאנש
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

356 מתכונים