Share with:


פרווה

אופן הכנה

 – ריקי ברוך
עוד שילוב מנצח של עוגיות תה קפה שנחטפות אצלי בכל יום בשנה. הפעם בחרתי ריבת חלב ואגוזי מלך.

לבצק:
כוס קמח כוסמין
שתי כוסות וחצי קמח לבן
שני שליש כוס סוכר
200 גרם מרגרינה מזולה
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
ביצה
חצי כוס שומשום
ללוש לבצק אחיד, לכסות בניילון ולהשאיר לילה במקרר

למלית:
צנצנת ריבת חלב
אגוזי מלך גרוסים גס

ההכנה:

לחלק את הבצק לרבעה חלקים, בין שני ניירות אפיה לרדד כל רבע לצורת מלבן. למרוח ריבת חלב ולפזר אגוזי מלך שבורים גס. לגלגל בסיוע ניר האפייה, להעביר לתבנית אפיה מרופדת בניר אפיה, לחתוך לעוגיות
לאפות 170 מעלות, לצנן על רשת

להעביר לצנצנת אטומה.