Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מידה כוס אונברסלית.
*2 כוסות קמח
*200 גרם חמאה / מחמאה
*חצי כוס סוכר
*כוס גדושה שקדים טחונים
*ביצה אחת
*כפית שטוחה אבקת אפייה
*כף תמצית וניל
*כף גרדת לימון

אופן הכנה:
במעבד מזון שמים חמאה רכה. וסוכר. פולסים קצרים.
מוסיפים קמח ושקדים אבקת אפייה ותמצית וניל.
מעבדים לפירורים מוסיפים ביצה מעבדים עוד חצי דקה.
מורידים למשטח עבודה יוצרים כדור. עוטפים בניילון למקרר לחצי שעה
יוצרים כדורים של 34 גרם פותחים עם היד מעט שמים קובית שוקולד סוגרים יוצרים צורה עם קורצן ממטרפה. אופים 170 מעלות 15 דקות

בהצלחה 🌹את 🌹🌹

 

עוגיות שקדים במילוי שוקולד 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

260 מתכונים