Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

1 מחמאה
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מיים מהברז
1 א אפייה
3 כפות אבקת סוכר
1 סוכר וניל
6 כוסות קמח רגיל
מי שרוצה
קמח תמי כתום ללא גלוטן
ללוש במיקסר
או ביד
ליצור עיגולים
להכניס לתנור
שחומם מראש
180 עד להזהבה קלה
לאחר שהתקררו לטבול בסירופ ולטבול בקוקוס
אני עבדתי עם שני מזלגות יותר קל
מקערה סירופ
לקערת הקוקוס
סירופ:
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מיים
מיץ מחצי לימון
על הגז
עד שיסמיך

עוגיות קוקוס טבולים בסירופ וקוקוס ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים