Share with:


חלבי

אופן הכנה


2.5 כוסות קמח,

2 כוסות סולת,

1 אבקת אפיה,

1 סוכר וניל,

1/2 כוס סוכר,

1/2 כוס שמן,

100 גר' מחמאה מומסת ו-1/2 כוס מים חמים.


ללוש את כל חומרי הבצק, אם הבצק עדיין יבש, אפשר להוסיף מעט מים חמים ועוד כף או שתיים שמן עד שמתקבל בצק רך ונעים לעבודה. לכסות את הבצק ולהניח לרבע שעה מנוחה.
לחלק את הבצק לשני חלקים. לרדד כל חלק על נייר אפיה מקומח, למרוח ריבה או כל חומר מילוי אחר שנשאר מהחגים. לגלגל לרולדה בעזרת נייר האפיה, כלומר כל קיפול נעשה בעזרת הנייר. להניח בזהירות את הרולדה בתבנית על נייר אפיה מקומח. לחתוך לפרוסות לא עד הסוף. לאפות ב-180 מעלות כחצי שעה. לפזר מעל אבקת סוכר

. בהצלחה💚🌸🌷💐🌻🌹💞

עוגיות סולת ממולאות בריבה_מתכון של יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

61 מתכונים