Share with:


פרווה

אופן הכנה

נשאר שקדים מהסיגרים
ובדיוק הכנתי יו יו
שילוב טעמים מאוד💗💗💗
5 ביצים L
כוס שמן
כוס סוכר
1 סוכר וניל
1 אבקת אפיה
רבע כוס מים
קילו קמח.

דבש- קילו סוכר
3 כוסות מים
לימון
לבשל כשעה על אש נמוכה.
הכנת היו יו-
בקערה לערבב שמן. סוכר. מים. וניל ואפיה
נוסיף קמח בהדרגה. ונמשיך ללוש הייטב.
בצק רך ונעים.
מנוחה חצי שעה.

הכנת המרציפן-
קילו סוכר
200 מ"ל מים
כפית תמצית שקדים
במקסר עם וו לישה
נערבב כ- 20 דקות.
להכין מראש.

לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים.
לרדד כל חלק לקרוץ עיגולים
למלא עם כדור מרציפן ולסגור.
להכין את כולם.
לטגן בשמן עמוק עד הזהבה.
לטבול בדבש
ולגלגל בקוקוס.
טעים באחריות ומרשים מאוד🌷🌷🌷

עוגיות יו יו ממולאות במרציפן_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

157 מתכונים