Share with:


חלבי

אופן הכנה

200 גרם חמאה רכה
100 גרם אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
1/3 כוס חלב
1/3 כפית מלח
300 גרם קמח
צנצנת ריבת תותים או כל ריבה שרוצים
אבקת סוכר לפיזור

הכנה
שמים במיקסר את החמאה עם הסוכר ומקציפים עם לקבלת תערובת קרמית .
מוסיפים את תמצית וניל ואת הקמח ומלח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים ודביק מעט .
עוטפים את הבצק לניילון נצמד ומכניסים לקירור ❄לפחות שעה עד שעתיים.
מחלקים את הבצק ל שניים וחלק 1 מרדדים על נייר אפייה ל2 ס"מ וקורצים פרחים .
והחלק השני קורצים עם חור במרכז .
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות 🎚כ 15 דק .
מקררים את העוגיות ומורחים ריבה על החלק בלי חור ומניחים את החלק השני ומפזרים אבקת סוכר .
ומגישים .

בהצלחה 😊😊jacqueline fadelon.

עוגיות חמאה עם ריבת תותים_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

489 מתכונים