Share with:


פרווה

אופן הכנה

550 גרם קמח לבן
2 ביצים גדולות
200 גר אבקת סוכר או סוכר רגיל
240 גרם מחמאה
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית תמצית וניל או 1 סוכר וניל

תערובת לבצק קאקאו
60 גרם שוקולד מריר מומס עם 1 כף שמן או מחמאה + 1/2 1 כף חלב קוקוס 1 ביצה להברשה

ההכנה

מקציפים את הסוכר והמחמאה למרקם חלק מוסיפים ביצים וניל ושו מקציפים עד שהתערובת אחידה מנפים את הקמח אבקת אפיה מלח ומוסיפים לתערובת עד שמתקבל תערובת בצק פריך וקל מחלקים 2/3 תערובת הלבן או הקאקאו איך שרוצים לוקחים חלק שרוצים שמים בקערה אפשר גם ידני הפעם מוסיפים קאקאו מעורב בחלב קוקוס מוסיפים שוקולד מומס ושוב לשים עד שהתערובת נוחה לעבודה מסירים עוטפים בניילון ניצמד את 2 הבצקים למקרר כ20 דקות לאחר 20 דקות מרדדים בצק שרוצים לעלה אם קשה לחלק את הבצק ל- 4 חלקים ךומרדדים גם את הבצק השני מברישים בביצה עלה אחד ומניחים מעליו בצק שני ומגלגלים לרולדה עוטיפים שוב בנילון ניצמד למקרר ל20 דקות וחותכים כ1/2 צנטימטר אפשר להבריש בביצה ובתבנית עם רווחים אופים בחום של 180 מעלות כ-15 דקות בהצלחה הלנה בן חמו בהשראת חני

עוגיות חילזון
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים