Share with:


פרווה

אופן הכנה

(טוחנים אפרסמון
ומנקזים נוזלים)
כוס מחית אפרסמון
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 ביצה
1 כפית סודה לשתיה
2 כוסות קמח
1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
1/2 כפית ציפורן
1/2 כפית קינמון

את הסודה לשתיה
דמים בתוך המחית ומערבבים
את הקינמון.מוסקט
וציפורןלערבב עם הקמח

בקערת המיקסר
עם וו גיטרה שמים
ביצה שמן וסוכר
מקציפים מס' דקות
מוסיפים את מחית האפרסמון ומערבבים לאיחוד כ2 דקות
מוסיפים את הקמח
עד שכל הקמח ניטמע
מחממים תנור
180 מעלות

בעזרת 2 כפות
לוקחים מהעיסה
שמים ברווחים 3-4
ס"מ הן מתרחבות
בתבנית מרופדת
מכניסים לתנור
ל/1510 דקות
עד שהן משחימות

יצאו טעימות מאוד

נ.ב
אפשר להשתמש
בכל פרי שתירצו
לטחון ולנקז נוזלים

אפשר להכין בעזרת מטרפה

עוגיות אפרסמון_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

590 מתכונים