Share with:


פרווה

אופן הכנה

חומרים.
6 בצים מופרדות.
כוס וחצי סוכר+2 שקיות סוכר וניל.
כוס שמן.
כוס מיץ תפוזים.
2 וחצי כוסות קמח.+1 שקית אבקת אפיה.

אופן ההכנה.
להקציף חלבונים והסוכר לקצף לבן וחזק.
להוסיף חלמונים והשמן להמשיך להקציף לקצף תפוח.
להאט מהירות ובעדינות ובצורת קיפול להוסיף את הקמח ובין לבין את מיץ התפוזים. לשפוך במנגטים.עד חצי לאפות בחום 170 .כעשר דקות לקרר ולעטר באבקת סוכר

עוגות תפוזים אישיות _מתכון של טובה ניסים
טובה ניסיםספר המתכונים של
מתכון של

טובה ניסים

180 מתכונים