Share with:


פרווה

אופן הכנה

חייב מתוק ליד התה.
אפשר ורצוי להכפיל כמויות.
אי אפשר לשמור אי אפשר להקפיא אי אפשר להכין שבוע מרא 😡😡😡
טרי חם באותו היום

קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
4 כפות סוכר
כף עראק או וודקה או קוניאק
3 כוסות מים פושרים (בערך).
חצי כוס מיץ תפוזים מסונן ללא גרעינים.
כף שטוחה מלח.
נורא חשוב, בהקשר למים,להוסיף בשלבים וללוש תוך כדיי עד שייתקבל בצק דביק מאוד כבד.
להכניס את הכל למעט המים לקערת המיקסר ולהתחיל לערבל במהירות נמוכה ולהוסיף את המים.
לכסות את הקערה ולתת לבצק להכפיל את נפחו.
בערך שעה , שעה וחצי.
לאחר שתפח, להוריד אוויר בעזרת ידיים מעט משומשנות ללוש, לתת לו עוד חצי שעה התפחה.
בתום ההתפחה לשמן את הידיים, מעט שמן.
לקרוץ כדורים להניח על משטח משומן,
לכדרר כל כדור שיהיה חלק ויפה, ולכסות אותם.
לחמם שמן, לטבול את הידיים במעט שמן
כשהכדור על השיש לחורר באמצע לשטח מעט, ולהניח בזהירות בשמן הרותח.

ספינז_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים