Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שקית שמרים טריים/2 כפות יבשים
1 ביצה טרופה
4 כפות סוכר
4 כפות עראק/קוניאק
כפית שטוחה מלח
4 כפות שמן
מים פושרים 3 1/2 כוסות.

לערבב קמח ,סוכר ושמרים טריים.

להוסיף ביצה, שמן , להוסיף בהדרגה מים עראק וללוש לבצק , להוסיף מלח .הבצק צריך להיות סמיך.

להתפיח שעה עד להכפלת הנפח, לאחר מכן שוב ללוש ,ולהניח להתפחה של חצי שעה.

לחמם שמן לקרוץ חתיכת בצק ולעשות חור במרכזה למתוח מעט את החישוק ולטגן

ספינז_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים