Share with:


פרווה

אופן הכנה

מתכון:
3 כוסות קמח
2 כפיות שמרים
1 ורבע כוסות מים
2 כפיות סוכר
כף ערק
חצי כפית מלח

אופן הכנה :
לערבב קמח שמרים וסוכר
להוסיף בהדרגה מים גלישה מהירה להשאיר רבע כוס מים עם המלח
לאחר לישה של חמש דקות להוסיף את המים עם המלח ולהמשיך ללוש עוד חמש דקות ..
תפיחה של שעה וחצי
לחמם שמן לא חם מדי
ליצור טבעות ולטגן .

בהצלחה 🌹🌹

ספינג' עננים🌹_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

263 מתכונים