Share with:


בשרי

אופן הכנה

מאוד טעים ללקק אצבעות
800 גר קמח מנופה
3 כפות מיונז
2 כוסות מים פושרים
כפית מלח

מילוי בשר
500 גר בשר טחון
3 יח בצל חתוך דק
כפית קימל
כפית מלח
כפית כמון
כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית


לוקחים מיקסר עם וו קיטרה מנפים קמח מוסיפים מלח ,מיונז מערבבים ומוסיפים בהדרגה מים עד יוצא גוש בצק .לשים עם ידיים .כל המרכבים בשר לערבב
מחלקים בצק ל 4 חתיכות עושים גליל וחותכים לחתיכות 3ס"מ מרדדים כל חתיכה ממלאים בבשר ובצל וסוגרים לעיגול מורחים עם ביצה ומפזרים שומשום ולתנור שחומם ל180 מעלות ל40 דק ומוכן

בתאבון

סמבוסק_מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

76 מתכונים