ממש מעדן לארוחת בוקר♥️
מצרכים:
3 וחצי כוסות קמח מנופה
חצי כפית מלח
2 כפות שמרים
2 כפות סוכר
3 כפות שמן
ומעט מים חמימים
גבינה צהובה מגורדת
גבינה צפתית
וזיתים
אופן ההכנה:
שופכת 3 וחצי כוסות קמח לקערה מוסיפה את המלח ומערבבת
מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבת אחרי זה מוסיפה שמן ומים חמימים מערבבת הכל לעיסה אחת צריך שהבצק יצא רך ונעים שלא ידבק לידים אם זה קצת דביק אפשר להוסיף מעט קמח
עוטפת את הקערה ונותן לבצק לתפוח כשעה במקום חמים
לאחר שעה מחלקת את הבצק לכמה עיגולים מרדדת כל עיגול ומתחילה למלות שמה מעט חריף מעל גבינה צהובה גבינה צפתית וזיתים סוגרת לחצי עיגול ומהדקת בצדדים
מורחת ביצה ומעל שומשום ולתנור בחום 180 מעלות לחצי שעה עד 40 דקות בערך
ובתאבון !