Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מצרכים לסלסלות קדאיף- 20 יח':
1 חבילת שערות קדאיף (400 גרם)-להפשיר לילה במקרר
175 גרם חמאה מומסת(או מחמאה למי שרוצה פרווה)
1 שקית אבקת סוכר(100 גרם)

לקרם מסקרפונה משגע:
2 שמנת מתוקה
2 גבינת מסקרפונה
1 שקית אבקת סוכר(100 גרם)

לקרם פרווה:
2 קצפת צמחית
1 פודינג וניל
2 כפות אבקת סוכר

לסירופ:
1 וחצי כוסות סוכר
1 וחצי כוסות מים
1 כף מיץ לימון טרי

לקישוט:
שברי אגוזי לוז מסוכרים/פקאנים מסוכרים/ אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל170 מעלות
שמים בקערה גדולה את שערות הקדאיף, מוסיפים את החמאה ואבקת הסוכר ומערבבים עם הידיים בעדינות עד שהכל יהיה מצופה בחמאה ואבקת הסוכר.
בתבניות עגולות קטנות חד פעמי, מניחים חופן מהשערות קדאיף ומסדרים בצורת סלסלה-כלומר עם שקע באמצע וריפוד הדפנות עד לגובה התבנית.

אופים בתנור שחומם מראש כ-15 דקות עד להזהבה.

איך שיוצאים מהתנור מרטיבים כל סלסלה עם כף מהסירופ ומניחים בצד.
בינתיים מתחילים להקציף את השמנת מתוקה ומוסיפים את המסקרפונה ואבקת הסוכר עד לקבלת קרם יציב
מעבירים את הקרם לשקית זילוף וממלאים את הסלסלות קדאיף שאפינו .
מפזרים מעל אגוזי לוז/פקאנים מסוכרים

 

סלסלות קדאיף במילוי קרם מסקרפונה
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים