Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
7 כוסות קמח
כוס וחצי שמן
כוס וחצי מים
מילוי מרציפן 3כוסות
3 כוסות שבבי קוקוס

חומרים למרציפן
3 כוסות שקדים ללא קליפה
כוס סוכר
3-4 כפיות רום תמצית

לסירופ.
חצי קייג סוכר
2 כוסות מים
2 כפות מיץ מלימון

למרציפן
טוחנים שקדים מוסיפים סוכר מערבבים טוב מוביפים תמצית רום מערבבים.

לסירופ.
שמים בסיר סוכר מים ומביאים לרתיחה מוסיפים לימון מנמיכים להבה וממשיכים לבשל.

לבצק.
שמים בקערה שמן מים מוסיפים קמח בהדרגה לשים עד לקבלת מרקם אחיד .מחלקים ל3חלקים עושים כדורים ושמים בצד ל30דק.
מרדדים לעלה דק חותכים לריבועים ומניחים את מילוי מגלגלים לסיגר .
מטגנים בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע זהוב מצננים מעט וטובלים בסירופ בעוגו מתבשל על להבה נמוכה מגלגלים בקוקוס מניחים במגש .

בתאבון

סיגרים מתוקים בדבש
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

95 מתכונים