Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

הכי פשוט שיש

מתכון:
4 ביצים
1 כוס קמח מצה לאפיה
3/4 כוס סוכר
תמצית וניל
חצי כוס שמן
1 אבקת אפיה
2 כפות קקאו

לגנש :
100 גרם שוקולד מריר
3/4 כוס שמנת מתוקה

אופן הכנה :
להקציף את הביצים עם הסוכר עד קצף אוורירי להוסיף את השמן ותמצית וניל .
לערבב בכלי את הקמח קקאו ואבקת אפיה.להוסיף את תערובת של הקמח לערבב עם לקקן .לצקת לקקוטים חצי כמות להוסיף שוקולד לבן או כל שוקולד אחר .להוסיף את החלק השני לאפות 180 מעלות 12 דקות עד 15
דקות ..לצקת גנש .בהצלחה .

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

סופלה שוקולד כשל"פ נדיר ביותר🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

269 מתכונים