Share with:


פרווה

אופן הכנה

קילו קמח
שקית שמרים/2 כפות יבשים
2 ביצים
2 חלמונים
חצי כוס סוכר
קליפת לימון מגורדת
רבע כוס שמן
4 כפות עראק/קוניאק
2 סוכר וניל.
מים פושרים כ- 2 1/2 כוסות

הכנה:
לערבב קמח, שמרים, סוכר,סוכר וניל,קליפת לימון.
להוסיף ביצים, חלמונים, שמן, עראק,ומים בהדרגה , ללוש לבצק רך.
לשמן את הבצק לכסות בניילון נצמד ולהשהות להתפחה במקרר כ- 6 שעות.
לגזור ניר אפיה לריבועים.
להוציא מהמקרר לחתוך בגודל כדור פינגפונג, לגלגל על משטח
לקבלת כדור, ולהניח להתפחה להכפלת הנפח על ניר אפיה גזור.
לחמם שמן עמוק , להנמיך להבה
להכניס לסיר את הסופגניות
לטגן משני הצדדים.

סופגניות מבצק שמרים קר_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים