Share with:


חלבי

אופן הכנה

הרום נגריטה אמיתי משדרג משמעותי את הסברינות טעם גן עדן 😋😋

לבצק
280 גרם קמח
120 גרם חמאה
300 גאם סוכר
2 אבקת אפייה
500 מ"ל חלב
6 ביצים

מצרכים הדרושים לסירופ סוכר
½ ליטר מים
250 גרם סוכר
50 מ"ל רום אמיתי נגריטה

מצרכים הדרושים לקרם זילוף
3 שמנת מתוקה
4 כפות אבקת סוכר

מקציפים את החלמונים עם חצי הכמות של הסוכר עד לקבלת תערובת בהירה שמים על גז את החלב וחמאה על שנמס ומעבירים לקערה ,ומוסיפים את החלב לתערובת לחלמונים ומערבבים היטב ומוסיפים את הקמח ואבקת אפייה ושוב מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת יציבה מאוד ומוסיפים אותם לחלמונים בעדינות בצורת קיפול עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים את התערובת לתבניות אישיות ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 20 דקות

הכנת הסירופ:
מביאים לרתיחה 5 דקות מים וסוכר מסירים מהאש ומוסיפים את הרום מקררים בטמפרטורה החדר ושופכים סירופ בנדיבות את כל הסברינות ומניחים על כלי הגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על כל סברינה.

מתכון כתוב + סרטון להכנת סברינות טעם גן עדן 😋😋באבא או רום (babas au rhum)_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים