Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

בצק:
חצי קילו קמח
חצי כפית קצת פחות סודה לשתיה
1/2 כף שמרים יבשים
כפית שטוחה אבקת אפיה
200 גרם מרגרינה
כוס וחצי מים
חצי כף מלח
כף שטוחה זרעי שומר
רבע כפית הל לעוגיות.
קמצוץ ציפורן ממש קורט קטן.
קמצוץ זנגוויל ממש קורט קטן.

אופן הכנה
בקערה גדולה שמים קמח ומערבבים לתוכו את השמרים ואת כל החומרים היבשים.
מוסיפים מרגרינה , מים ומלח ללוש רק עד לקבלת בצק אחיד.
משמנים את הבצק ומכסים למנוחה של שעה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
ליצור נקניק ולקפל לסהרון
לטבול בביצה ואז בשומשום
לכסות לתת לו לנוח 15 דקות.
ואופים כ-25 דקות.

סהרונים מלוחים_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים