Share with:


ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

 

5 ביצים להפריד
להקציף חלבונים
להוסיף כוס סוכר
להנמיך מיקסר
להוסיף חלמונים
רבע כוס שמן
כוס ו – 3/4 כוס קמח
שמתי קמח תופח של תמי
מי שרוצה שתשים
קמח רגיל תופח
או רגיל עם 1 אבקת אפיה
לתנור 180 שחומם מראש
לאחר שמתקרר
על כל אחת 4 כפות סירופ
סירופ פושר לשים
כוס סוכר
2 כוסות מיים
על האש עד שמסמיך
לכבות
להוריד להוסיף
2 כפות ריבת תות
(ללא חייב)
3 כפות תמצית רום
אחר כך לזלף
הקצפתי קצפת צמחית
עם 2 כפות אבקת סוכר וזילפתי
דובדבן מעל

סברינות ללא גלוטן ❤🍷❤_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים