Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 ביצים
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
כף רום
גביע שמנת חמוצה
1 וחצי כוסות קמח

ההכנה:
לערבב הכל יחד חום 190 מעלות
15 דקות אפיה בגמר האפיה לשפוך
כוס מים קרים על הסברינות
לאחר חמש דקות לשפוך את הסירופ

לסירופ:
2 כוסות מים
כוס סוכר
כפית רום.

לקצפת:
1 שמנת מתוקה
3 כפות סוכר

להרכבת הסברינה:
לחתוך לחצי את הסברינה להזליף קצפת
למרוח ריבה מעל הסברינה עליה קצפת
ולבסוף את הדובדבן.
נ.ב. אותה כמות אפשר להכין כעוגה

סברינות אישיות מדהימות שוקולד ווניל
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

108 מתכונים