Share with:


צמחוני חלבי

אופן הכנה

קופסא תירס לסנן מנוזלים..
להוסיף.
159 גרם גבינה מוצרלה מגורדת..
150 גרם גבינה עמק מגטרדת..
100 גרם גבינה פטה או בולגרית מגורדת..
2 ביצים טרופות..
מעט מלח תלוי לפי הגבינות
פלפל שחור..
3 כפות קמח תופח..
3 כפות פירורי לחם..
מי שאוהבת בצל ירוק קצוץ או פטרוזיליה קצוצה..אני לא הוספתי..
לערבב טוב לשים במקפיא ל15 דקות..
להוציא לעשות איזה צורה שרוצים..
להקפיא עוד 15 דקות..
להוציא לטבול בביצה ופירורי לחם עם שומשום לטגן בשמן חם..
טיפים..
אפשרי לחלוט את התירס לכמה רגעים עם מים רותחים לצנן חצי לטחן וחצי להשאיר..
אפשר להוסיף כל גבינה ןאפילו רק סוג אחד..
הכי טעים המוצרלה .
.אני לא הוספתי בצל ירוק או פטרוזילה מחשש שהילדים לא יאהבו..למרות שאני מאוד מתחברת..
אז רוצו להכין ורוצה לראות שיתופים..
בוקר טוב לסבלניות וגם לאלה שאין להם סבלנות.
שכחתי לציין אפשרי לאפות..
לשים על ניר משומן להניח ולאפות ב180 מעלות עד הזהבה

נגיסי תירס עם גבינה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

110 מתכונים