Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
1 ק"ג גרם קמח
4 כפיות שמרים יבשים
200 מ"ל שמן = 1 כוס לשתיה חמה
260 מ"ל מים
160 גרם סוכר= כוס לשתיה חמה
קורט מלח
4 ביצים🐣🐣
2 כפיות תמצית וניל
2 צנצנת קטנות ממרח שוקולד אגוזים פרווה
1 ביצה טרופה להברשה

לסירופ
2 כוסות מים
3 כוסות סוכר

אופן ההכנה
מכניסים למיקסר עם וו לישה את הקמח,שמרים , סוכר שמן ,מים ,ביצים ותמצית וניל מערבלים מעט ורק בסוף מכניסים את המלח עד לקבלת בצק רך ודביק וזה בסדר .
עם ידיים מקומחות מניחים את הבצק בקערה ומתפיחים לשעה עד שעה וחצי או עד שמכפיל את הנפח.
מחלקים את הבצק ארבע חלקים שווים ומרדדים על משטח למלבן 25 ס"מ .
מורחים שכבה אחידה של ממרח מגלגלים חותכים באמצע ועושים צמה על שניים ומניחים לתוך תבנית אנגליש קייק מרופד בנייר אפייה אפייה.
מכסים ומתפיחים שנית לעוד חצי שעה ⏱.
מברישעם ביצה ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות . כ 25 דקות אבל כל אחד עם התנור שלו.

הכנת הסירופ .
שמים על הגז את המים והסוכר ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים בנדיבות על הרולדות שיוצים מהתנור

מתכון כתוב + סרטון להכנת רולדות שמרים פרווה במילוי שוקולד אגוזים פרווה_מתכון של  זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים