Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
5 ביצים L
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ לימון מוכן ויטמינצ'יק (240 מ"ל)
2 כוסות קמח(280 גרם)
1 אבקת אפיה.
גרידת של לימון
לתערובת הקקאו :
2 כפות אבקת קקאו
1 כוס בלילה של העוגה
3 כפות מים חמים

אופן ההכנה:
1)מקציפים את הביצים עם הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף תפוחה ובהירה

2) מורידים את המהירות המיקסר ומוסיפים את שמן ומיץ לימון גרדת לימון אבקת אפייה ,סוכר וניל ואת הקמח בהדרגה וממשיכים לערבב עד שאין גושים

3)לקחת כוס מהבלילה של העוגה, להוסיף לה את אבקת קקאו ומים ומערבבים עד שאין גושים

4)מרפדים בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות תבנית בקוטר 24ס"מ
ויוצקים את הבלילה הלבנה
ושופכים על העוגה את את הבלילת קקאו בצורה מפוזרת ועם שיפוד עץ מקשקשים לא משנה הכיוון לפי יצירתיות שלכם

5)אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 50 דקות מצננים ואפשר לפזר אבקת סוכר אבל לא חובה כי היא טעימה ויפה גם ככה

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת שיש בחושה עם סירופ לימון ויטמינצ'יק כמה פשוט👌_מתכון זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

464 מתכונים