Share with:


אופן הכנה

4 ביצים
כוס סוכר
כוס וחצי קמח
אבקת אפיה
כוס מיץ תפוזית
כפית תמצית וניל.
רבע כוס שמן
להפריד ביצים, להקציף חלבונים עם סוכר
לערבב שאר החומרים להוסיף את הקצף לערבב בתנועות קיפול לשמן תבנית עגולה לאפות 180 מעלות
הציפוי קל מאוד
להקציף שמנת מתוקה עם 4 כפות אינסטנט פודינג, להשאיר ב2 קערות קטנות קצף וכל קערה להוסיף 2 טיפות צבע מאכל
לצפות קודם בקצף הלבן
אחר כך לעשות נקודות עם קיסם אוזניים עם הקצף האדום ולסובב מיד יווצרו צורות ורדים

עוגת טורט פשוטה._מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

172 מתכונים