Share with:


בשרי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏הילה סמוכה רשתי‏ ב- יום ראשון, 7 ביוני 2020

מצרכים: (כ-6 מנות)
1 חזה עוף שלם
3 תפו"א בינוניים
1 בצל גדול
2 עגבניות גדולות
2 כפות רסק עגבניות
כף מחוקה מלח
חצי כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פלפל שחור טחון
רבע כוס שמן
כ-3 כוסות מים

אופן ההכנה:

  1. תחילה נכין לנו את חומרי הגלם:
    נחתוך את חזה העוף לקופיות ונשים בצד
    את תפוחי האדמה נקלף, נחתוף לקוביות ונשטוף
    את העגבניות נגרד
    את הבצל נגרד.
    2.נחמם את השמן בסיר ונוסיף את הבצל, נטגן אותו עד לשקיפות.
  2. נוסיף את העגבניות וניתן לזה עוד 3 דק' תוך כדע עירבוב תמידי.
  3. נוסיף את חזה העוף ונמשיך לערבב עד שצבע העוף הופך להיות לבן.
  4. כעת נוסיף את תפו"א ורסק העגבניות ונערבב עוד 3 דקות עד שרסק העגביות נתפס מעט בתערובת
  5. מוסיף את התבלינים ואת המים (עד גובה תכולת הסיר) מערבבים ומכסים
  6. מבשלים על אז גבוהה כ40 דקות (עד שהמרק מצטמצם ומסמיך ועוד 10 דק על אש נמוכה
מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת מחמוסה-תבשיל תפו"א וחזה עוף_מתכון של הילה סמוכה רשתי
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

195 מתכונים