Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

300 גרם ברוקולי מבושל
400 גרם בטטה מבושלת
1 בצל
חצי חבילת פטרוזיליה
1 ביצה
2 כפות תבלין טוסקנה
2 כפות תבלין פילדלפיה
2 כפות שום גבישי
1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס
חצי כפית אגוז מוסקט
2 כפות מרק עוף
כוס פירורי לחם
3 חלבונים
פירורי לחם

הכנה
מכניסים למעבד מזון את הברוקולי, בטטה בצל ופטרוזיליה .
טוחנים עד לקבלת מרקם דק.
מוסיפים את הביצה ' תבלינים ומערבבים .
לאחר מכן את הפירורי לחם ושוב מערבבים עד לאיחוד .
יוצרים כדורים ועושים צורה של גלגל אבל כל צורה אפשרי.
מכניסים למקפיא לחצי שעה.
מטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה.

מתכון כתוב + סרטון להכנת לביבות בטטה וברוקולי טעימות וקלות להכנה_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים