Share with:


חלבי

אופן הכנה

Posted by Tali Cohen Sterling on Saturday, October 10, 2020

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
7 כוסות קמח כוסמין לבן או קמח לבן רגיל. אני השתמשתי בכוסמין.
2 חבילות מרגרינה מומסת ללא מלח. 2 א. אפייה, 2 גיל (לבן) ללוש וללוש וללוש🤦‍♀️ושוב ושוב😌עד שמתקבל בצק נעים, עדיין דביקי. לשים במקרר לשעה. בינתיים להכין המילוי.
לגרד בולגרית 200 גרם, 150 קשקבל, גביע גבינה לבנה 250 גרם, פלפל שחור. לא לשים מלח. הגבינות מספיק מלוחות.
2 ביצים. לערבב היטב.
להוציא הבצק מהמקרר, להוסיף 2 כוסות קמח וללוש עד קבלת בצק חלק, חתיך ונעים למגע😌לא להתייאש, זה קורה, לישה וסבלנות, זה חשוב.
לרדד את הבצק, לדאוג שהמשטח יהיה מקומח כל הזמן. ליצור צורות מה שתרצו. עיגולים, משולשים, מלבנים, חצי עיגול, מגולגל…ראו בסרטון, זרמתי.
למלא מהמילוי. למרוח על הבורקסים חלמונים בלבד, לי הספיקו 2 חלמונים. ולזרות שומשום מעל. לתנור חום 180 מעלות, עד הזהבה. להשגיח כמובן. כל תנור שונה.
בהצלחה ובתאבון, יוצא נדיר🔥💖

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת בורקס מקמח כוסמין לבן_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

24 מתכונים