Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏ירדנה ג'נאח‏ ב- יום ראשון, 31 במאי 2020

❤ לקצוץ במכשיר :
1 בצל
,1 קישוא
,חצי בטטה
, 1 גזר
,1/4 צרור פטרוזיליה (אני לא הוספתי מטעמי טעמים של חברה של הבן )
להוסיף מלח פלפל שחור תבלין בהרט לקובה כ1/4 כפית
לטגן מעט ולשים במסננת .

למעטפת :
2 וחצי כוסות סולת ,
כפית שמן ,
רבע כפית מלח ,
מים חצי חם חצי קר מהברז כמה שנכנס עד לבצק נוח.

לחלק לכדורים קטנים .
לפתוח כל כדור לדק על כף היד למלא במילוי ולסגור לכדור.

לרוטב :
בתוך סיר עם רבע סיר גובה מים
מעט שמן ,
כף רסק
,3 עלי סלרי חתוך גם
,6 עלי מנגולד חתוך לגס
,3 סלק אדום קלוף
לבשל עד לריכוך הסלק .

להוסיף 3/4 מים של גובה הסיר עד לרתיחה ולהוסיף :
מלח ,
סוכר,
תרכיז רימונים או לימון

בזמן הרתיחה להכניס את הקובות עד לבישול מלא.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת קובה צימחונית חמוץ מתוק_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

689 מתכונים