Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים

500 גרם טובורג או טוב טעם
1 ביצה,
חצי כפית ליקר תפוז או בטעם שואהבים
6 כפות סולת,
חצי כוס סוכר,
כוס ורבע קמח רגיל,
רבע כפית אבקת סודה לשתיה

הכנה

לעבד לבצק ולהוריד על השיש זה מעט דביק אך בעזרת מעט קמח זה מסדר.
ליצור נקניק ולחתוך לפרוסות בגודל הרצוי לכם .
לעבד לכדור לשטח מעט וליצור חור ולשטח מעט כמו דונאטאס.
ליצור מהרולדה סופגניות וכדורים קטנים על מנת שנוכל להעמיד כדור מעל הסופגניה .
לחמם שמן ולטגן עד להשחמה יפה על גז בינוני.
אוכלים את הסופגניה עם שמנת חמוצה,ריבה,פירות יער או כל שעולה על טעמכם רק לא לוותר על השמנת

בהצלחה ❤

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת פפאנש רומני_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

801 מתכונים