Share with:


חלבי

אופן הכנה

פורסם על ידי ‏‎Jacqueline Fadelon‎‏ ב- יום חמישי, 21 במאי 2020

עוגת גבינה אפויה עם בלילה להכנת עוגת גבינה של השף הלבן
בזילוף קרם גבינת
נו יורק
מצרכים הדרושים
לתחתית :
200 גרם פתי בר טחון לאבקה
100 גרם חמאה מומסת

לעוגה:
1 גביע בלילה להכנת עוגת גבינה של השף הלבן
5 ביצים L מופרדות
1 כוס סוכר
1 כפית תמצית וניל
גרידה של לימון 1
3/4 כוס קמח

מצרכים הדרושים לקרם גבינה לזילוף:
1 גבינת נו יורק
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס חלב
1/4 כוס סוכר

אופן הכנה :
1)מחממים תנור ללא טורבו על 180 מעלות מניחים תבנית מים רותחים בתחתית התנור

2)מערבבים היטב את הפירורי פתי בר עם החמאה המומסת
ומשטחים ומהדקים היטב על תבנית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפיה בתחתית וגם בדפנות ומכניסים למקפיא עד להכנה הבלילה

3)מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב

4) שופכים את הבלילה של השף הלבן בקערת המיקסר ומוסיפים חלמונים תמצית ונין וגרידת לימון וקמח בהדרגה ומערבלים עד שאין גושים

5) שופכים את התערובת על התחתית ואופים כ שעה על 180 מעלות ומשאירים אותה כשעה עד שעה וחצי בתנור עד שהעוגה מתקררת

6) מוציאים את העוגה
ומשאירים אותה על שיש לעוד שעה

7) מכניסים למקרר לכמה שעות

8)אופן הכנת הקרם גבינה לזילוף :
שופכים לקערת המיקסר את ,השמנת מתוקה ,חלב ,פודינג וניל וסוכר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב
ומעבירים למקרר


9) מעבירים לשקית זילוף ומזלפים בזילוף השמיים הם הגבול

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת עוגת גבינה אפויה עם בלילה להכנת עוגת גבינה של השף הלבן_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים