Share with:


פרווה

אופן הכנה

טורט של אמא הכי פשוטה והכי טעימה ❤ להקציף 6 חלבונים עד לקצף ולהתחיל להוסיף כוס וחצי סוכר בהדרגה עד לקצף גבוה ולבן .להוריד מהמיקסר ולערבב חלמונים בצורת עטיפה (בזהירות לא לשבור את הקצף ) 1 כוס שמן 1 כוס מיץ תפוזים 2 כוסות קמח רגיל ושקית אפיה .לשמן תבנית ולנגב עם נייר סופג לשפוך את הבלילה ולעזוב מעט בקערה .להוסיף כפית קקאו ולערבב .לשפוך לתבנית ובעזרת מזלג לקשקש (כוס מדידה לשתיה חמה ❤ אפשרי בכל תבנית 180 כ 40-45 דקות

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Friday, October 9, 2020

להקציף 6 חלבונים עד לקצף ולהתחיל להוסיף
כוס וחצי סוכר בהדרגה עד לקצף גבוה ולבן
להוריד מהמיקסר ולערבב חלמונים בצורת עטיפה (בזהירות לא לשבור את הקצף )
1 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים
2 כוסות קמח רגיל
שקית אפיה

לשמן תבנית ולנגב עם נייר סופג …שפוך את הבלילה ולעזוב מעט בקערה .
להוסיף כפית קקאו ולערבב .
לשפוך לתבנית ובעזרת מזלג לקשקש (כוס מדידה לשתיה חמה )❤

אפשרי בכל תבנית

180 מעלות כ 40 דקות

מתכון כתוב + סרטון מלא להכנת טורט של אמא הכי פשוטה והכי טעימה ❤_מתכון של  ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

744 מתכונים