Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Thursday, June 18, 2020

..עם ספגטי (מקרונה בסלסלה )
טורטיות מוכנות .
לשרוף חצי קילו כבד מטעמי כשרות .
לטגן 2 בצלים עד להשחמה
להוסיף את הכבד ולטגן כ5 דקות ..מלח ופלפל שחור .
לאחר שהכבד מוכן לחתוך לקוביות למלא לאורך הטורטיה לסגור בצדדים ולגלגל .
לצפות ב
ביצה
2 שיני שום כתושים
, כפית פפריקה מתוקה
, ומיד בפירורי לחם …

לטיגון במעט שמן.

לספגטי :
להתיח חבילת ספגטי לפי הוראות יצרן ולסנן . בסיר רחב ושטוח לשים: רבע כוס שמן,3 כפות רסק עגבניות , ראש שום טרי כתוש ,כפית כמון , 2 כפות פפריקה מתוקה, פלפל חריף ירוק ,לערבב היטב ולהניח על הגז. להוסיף חצי כוס מים לסירוגין להוצאת מתיקות הרסק ולהוסיף את הספגטי ולערבב. מלח לפי טעמכם האישי

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת טורטיות ממולאות בכבד מקורמל בבצל_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

775 מתכונים