Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

Posted by ‎גלית נחמן‎ on Thursday, October 15, 2020

החריימה שלנו,
שמתבשל חצי בישול כעת על הגז ובע"ה מחר נוסיף לבשלו לפני כניסת השבת
יצא🔥
המתכון:
ראשית יש להשרות את הפילה מושט במלח ולימון
במקביל בסיר יש לשים 1/4כוס שמן
וראש שום שלם מקולף וכתוש
פנימה
השום צריך ערבוב קצרצר בשמן מוסיפה גם פלפל חריף כתוש דק דק פנימה.
ואז 6 כפות של רסק גדושות מצטרפוצ אליו.
מוסיפים כף פפריקה, קורט מלח, וקורט פלפל שחור בערך כף סוכר שמאזן את החמיצות של הרסק.
אחרי ערבוב וטיגון קצר של המרכיבים מוסיפים כוס וחצי של מים, מביאים לרתיחה, סוגרים את המכסה ומנמיכים את הלהבה.
חשוב להציץ מדי פעם לסיר ואם צריך להוסיף מים.
כעת מניחים את הדגים ברוטב.
עכשיו נכנס הכמון כף מחוקה.
לבשל על להבה נמוכה במשך 8-10 דקות ולהסיר מהאש…
בתאבון למי שיכין את המתכון
😋😋😋😋😋😋😋😋

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת חריימה_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

19 מתכונים