Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
1 ק"ג קמח
3 כפות סוכר
1 כף שמרים
3 כפות שמן
מים כמה שניכנס בערך 3 כוסות מים פושרים

למילוי: שמן לפי מידת הצורך

לזריה מעל הבצק: סוכר,וקינמון

הכנה :
לחלק את הבצק כמו מופלטה לפתוח עם השמן לקפל לצורת מעטפה ולהניח בצד לעשות עוד אחד כמו הראשון לפתוח לקחת את המעטפה הראשונה להכניס לתוך הבצק לזרות סוכר וקינמון ולעטוף כמו מעטפה שוב ושוב פעם לזרות סוכר וקינמון מעל כך לעשות את כולם כל שתי עיגולים זה לחם אחד להניח לתפוח

להכניס לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות

משמנה- מאפה שמרים במילוי סוכר וקינמון
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים