Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

2 בצלים קצוצים.
כף שמן זית.
5-6 גבעולי סלרי קצוצים.
2 עגבניות קצוצות.
צרור פטרוזליה.
צרור כוסברה.
כוס וחצי עדשים חומים.
כוס גרגירי חומוס (אפשר מקופסת שימורים).
מעט אטריות( לא חובה.)
כף מלח.
כף כמון.
כף פפריקה מתוקה בשמן.
כפית פלפל שחור.
כפית כורכום.
אם רוצים להסמיף אפשר קמח ומים או כף קורנפלור עם כוס מים.
לטגן את הבצלים עד הזהבה, להוסיף סלרי, ואת הירק והתבלינים ולערבב להוסיף את התבלינים ואת העדשים והחומוס.
להוסיף 4- 5 כוסות מים לבשל ולערבב מידי פעם
לקראת הסוף להוסיף אטריות.
מי שמוסיפה קורנפלור לערבב בתוך כוס מים ללא גושים ולצקת למרק ולתת לו להתבשל.

מרק חרירה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

242 מתכונים