Share with:


בשרי

אופן הכנה

וכמובן לחם כוסמין שלי 🔥🔥🔥🔥מה צריך יותר ליום כזה 👨‍🍳👨‍🍳

חצי קילו שעועית אדומה מושרת לילה עם חצי כפית סודה לשתיה .
חצי קילו בשר מספר 8 חתוך לקוביות .
1 בצל גדול חתוך לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
7 שיניים של שום פרוסים
חצי חבילה סלרי עלים החלק של הגבעולים קיצוצים.
4 עלי דפנה
ומספר גרגרים פלפל אנגלי
2כפות פפריקה בשמן
1 כף כמון
1 כף מלח
חצי כף פלפל שחור גרוס
רבע כוס שמן

אופן הכנה:
מחממים סיר עמוק יוצקים את השמן
כאשר השמן חם מאוד מוסיפים את הבשר מטגנים רבע שעה .
מוסיפים את הספרים השום ובהצלחה וממשיכים לטגן עוד רבע שעה .
מוסיפים מים 3/4 מכמות הסיר פלפל אנגלי ועלי דפנה .
אחרי שעה של רתיחה .מוספים את הגזר והשעועית .
אחרי חצי שעה .מוסיפים את התבלינים.
מנמיכים את האש לעוד שעה ..בודקים שהבשר והשעועית רכים .

מוזגים ובתאבון

בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

מרק שעועית אדומה עם בשר🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים