Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בסיר מרק מאדים/מטגנים בצל אחד עד הזהבה קלה ומוסיפים
כוס עדשים ירוקות מושרות,
כוס חומוס מושרה ומבושל,
2 גבעולי סלרי עלים וגבעולים קצוצים,
4 עגבניות בשלות אדומות מגוררות,
כוסברה קצוצה.

מוסיפים תבלינים – מלח כורכום, חוויג' ופלפל שחור, מביאים לרתיחה ומנמיכים לבעבוע קל. לאחר כ3/4 שעה לערך מוסיפים מיץ מלימון אחד, כוס מים קרים שמעורבבים בו היטב רבע כוס קמח וכוס אחד של איטריות דקות,
מערבבים היטב בתוך הסיר מרק ומבשלים עוד כעשר דקות עם ערבוב מידי פעם
בהצלחה ובתאבון 💖
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

מרק חרירה מרוקאי מסורתי🍲_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

51 מתכונים