Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג קמח
כף מלח
2 כפות סוכר
2 כפות שמרים שטוחות
4 כפות שמן(אפשר שמן זית)
2 וחצי כוסות מים פושרים.

להכין בצק. מים להוסיף בהדרגה.
לתת התפחה של שעה.
לחלק את הבצק ל-4 חלקים.
לקחת כל פעם חלק אחד
ולחלק לכמה יחידות
לגלגל ולשים בתבנית
למרוח ביצה ושומשום.
ולהכניס לתנור מחומם
180 מעלות. אפיה כ-15 דקות.

אפשר חלק לעשות כמקלות שום.

מתכוןמתכון

מקלות שומשום / מקלות שום טעימות🌺_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

84 מתכונים