Share with:


בשרי

אופן הכנה

הצטרפו אליי : רוז טעים במטבח אוחנה

למפרום
7 תפוח אדמה בינוניים
פחות או יותר אותו גודל
חצי קילו בשר טחון
1 רסק
2 ביצים
כוס קמח
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לחתוך לחצי תפוח אדמה
ואת החצי לעוד חצי לא עד הסוף לשים מלח באמצע
ולהכניס לקערה עם מים
לתת לזה לנוח חצי שעה

הבשר:⚘roz
חצי קילו בשר
כפית תבלין למפרום
1 ביצה
2 כפות שמן
פרוסת לחם רטובה
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
לגרד בצל 1
צרור פטרוזליה

אופן ההכנה:⚘roz
לשים בקערה את הבשר
לגרד בצל לקצץ את הפטרוזליה לשים את שאר הדברים לערבב ולתת לנוח
לשטוף ולסנן את תפוחי האדמה לשים במגבת ליבוש לחמם מחבת להכין
צלחת עם ביצים ורסק
צלחת עם קמח
לטבול בקמח ואז בביצה להניח במגש הכל ולטגן לסגירת הבשר

.
לרוטב:⚘roz
5 עגבניות מרוסקות
כפית קינמון
חצי כפית בהרת
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
אפשר סלרי וגזר
2 כוסות מים להרתיח יחד הכל להכניס את המפרום
חשוב בסיר רחב הכל
בשורה אחת בתאבון⚘roz

מפרום תפוח אדמה עם בשר_רוז טעים במטבח אוחנה
רוז זגורי - אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז זגורי - אוחנה

74 מתכונים