Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

למיוחדת שלנו❤️ יהלי
כרובית לבנה ויפה 🙂

לשטוף היטב את הכרובית ולהשרות במים ומלח למספר דקות
לאחר מכן להרתיח עם מלח ולימון עד שהיא מעט רכה.

למילוי
לטחון במעבד
2 קישואים
1 בצל
2 גזר
חתיכת כרוב
1 תפוחי אדמה
3 שיני שום
כפית בהרט מלחמעט כורכום ופלפל שחור .
חצי צרור כוסברה ,חצי פטרוזיליה,2 עלי כרפס.
להוסיף 2 כפות קמח ,2 ביצים. לערבב הכל יחד .
לחרוץ את הכרובית כמו בסירטון ולמלא.
לצפות בקמח וביצים ולטגן. בביצים אני שמה מלח ו כפית רסק על מנת לקבל צבע יפה.
לתחתית הסיר : מעט שמן ,כף פפריקה מתוקה ,2 שיני שום כתושים, כפית בהרט ומלח.
1 גזר קלוף וחתוך גס ,1 קישוא , 1 תפוחי אדמה ,1 בצל .
לטגן מעט ולהניח את הכרובית מעל יחד עם 3/4 גובה מים רותחים . המפרום הוא בישול ארוך על אש נמוכה.

מתכון כתוב + סרטון להכנת מפרום כרובית צימחוני__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים.
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1174 מתכונים