Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים למילוי:
חבילת תמרים בוואקום
1/4 רבע כוס מיץ תפוזים
1/2 חצי כפית קינמון
מעט גרידת תפוז
בסיר מחממים מעט את כל מצרכי המילוי ומוסיפים מיץ תפוזים לפי הצורך עד לקבלת מרקם נוח למריחה .

מצרכים לבצק :
מידה בכוס חד פ.קר
2 כוסות סולת
1 כוס קמח
100 גרם נטורינה
1 שקית סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/4 רבע כפית אבקת אפיה
מעט מאוד מי זהר (אופציונלי)
1/2 עד 3/4 כוס מים מהברז

לערבב את הכל יחד להוסיף מים בהדרגה וללוש היטב עד לקבלת בצק חלק
להשאיר את הבצק למנוחה 10 דקות בצד .
* לחלק את הבצק ל- 2 חלקים
לרדד על גבי נייר אפיה לעלה דק למרוח מילוי תמרים
*לגלגל לחתוך ולצבוט בעזרת צובט מעמול כיד הדמיון
* לאפות בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה קלה .

* לאחר האפייה טובלים בסירופ

לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 שקיות סוכר וניל
2 כוסות מים
1/2 כפית מיץ לימון
להרתיח על הגז בלהבה גבוהה
כ 13 דקות בערך

שנה טובה ומתוקה אסתי ❤️

מעמול בדבש 🍯_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

249 מתכונים