Share with:


טבעוני

אופן הכנה

2-3 יחידות אבוקדו
מעט מיץ לימון
שיני שום אפוי, כפית חרדל
כפית מלח, ¼ כפית פלפל שחור
¼ כפית פלפל חריף חתוך קצוץ או שבבי צ’ילי
4-5 עגבניות שרי חצויות
½ פלפל אדום
1/2בצל סגול בינוני חתוך גס
אופן ההכנה:
*מועכים את האבוקדו – לחוד
*שמים את כל שאר מרכיבי הממרח במעבד מזון וקוצצים בפולסים עד קבלת קיצוץ מתאים ואחיד, מערבבים, מתבלים טועמים, ומשפרים תיבול במידת הצורך.

ממרח גאוקמולי_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

70 מתכונים